Automate your Marketing
with Womplify




 
Rejim's FotoPage
Rejim, Radical, New World - CALL ME 017 978 9909
By: Rejim Mongol

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Nov-2008 18:02 Email | Share | | Bookmark
Impian Emas Aizat & Aida









Selamat pengantin baru Aizat & Aida. Harap korang kekal lah sampai bila bila.

Gambar nih aku tak edit pun.. kebetulan langsir bilik dia kaler kuning, baju diorang kaler gold greenish, pastu matahari pukul 4 masa tu.. terang satu bilik kaler kuning.. AKu terus terbayang... benson & hedges... golden dream dan terus aku paksa diorang posing kat birai katil tuh hahahaha...

Gambar gambar diatas adalah ihsan dari flickr


Saturday, 16-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Farid & Syahni Lord of the Ring



Emmm.. sedutan dari Custom Album Farid & Syahni..

Selamat Pengantin Baru.. Semoga kekal.


Saturday, 9-Aug-2008 14:38 Email | Share | | Bookmark
Tom oh TOm...



Akhirnya Tom berkahwin juga, semenjak akil baligh Tom cuba untuk berkahwin tapi tak berjaya, Setelah mencapai tahap Laksmana Tom Tombak Tangkai Durian, akhirnya Tom dapat berkahwin dengan Puteri Gunung Setongkol...ish ish ish.. hehehe heppi wedding Tom.. walaupun aku bukan potograper yang terrer, tapi ko pilih aku jugak ye Tom jadi OP ko.. Tahniah!

P/s: Tom ialah seorang Photographer Wedding handalan pantai timur..











Tuesday, 12-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gamelan Asli Pahang

Tarian Gamelan
Menari nari
Penari
View all 6 photos...


Ari nih aku dapat Job dari muzium negeri Pahang untuk mendokumentasikan gambar alatan muzik gamelan purba negeri pahang milik istana dan juga tarian gamelan asli pahang. Syok jugak layan..


Tuesday, 12-Feb-2008 04:33 Email | Share | | Bookmark
Wedding Aini & Shukri

Aini Shukri


Tahniah Aini & Shukri, selamat pengantin baruuu.. nantikan kemunculan full albumnyer.

ALBUM PENUH


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net