Rejim's FotoPage
Rejim, Radical, New World - CALL ME 017 978 9909
By: Rejim Mongol

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Najma Nurjiha



Ini Najma Nurjiha, Puteri kesayangan aku. Umur dia baru 4 bulan. Dia nih adik bongsu kepada 2 orang abang, Muhammad Jibril & Muhammad Mika'el. Najma nih isap jari nih.. camner aku nak suruh dia tak isap jari. Bila alih tangan dia.. kueeeeekkk dia nangih.. hissh.. cayang anak ayah nehhhh.


Thursday, 29-Nov-2007 07:31 Email | Share | | Bookmark
AAM to the RESCUE



Semalam, sebelum datang KL, aku gi cuci gambar customer.. sekali minyak abis aisehhhhh.. member semua bz.. stesen minyak terdekat ada dekat 5 kilo lagi.. so aku call AAM la.. nasib baik aku subsribed member.. brother AAM tuh nama dia Fairus, kebetulannya dia nih member aku lama masa sekolah menengah.. hehe kira semalam jejak kasih sambil membaiki kete la hahaha. Dia datang sambil gelak jer kat aku.. camner la minyak bleh abis. AKu mmg dah budget sempat sampai ke stesen minyak. rupanya kita hanya merancang, Allah SWT yang menentukan hehehe.

Dia bawak aku gi beli minyak petrol pastu settle.. hehe


Sunday, 25-Nov-2007 11:03 Email | Share | | Bookmark
Wedding Altaf & Raihan

Altaf
Raihan
Getah
View all 6 photos...


Ini teaser untuk wedding terlatest aku kat Pasir Mas Kelantan. Pernikahan antara Altaf dengan Raihan. Pengantin sporting, tempat cantik, familiy best.. maka terhasil lah karya... gambor yang cantik.

Nanti aku up collage.. errr pelik eh, kat tempat tuh, nikah dia tak jabat tangan.. main sebut atas angin jerrr..

Update :









Sunday, 11-Nov-2007 00:02 Email | Share | | Bookmark
The Pahang's Royal Feast



Gambar ini dari job malam semalam, kena pergi cover Majlis Santapan Diraja di Istana Abu Bakar Pekan Pahang. Ada banyak lagi gambar, tapi yang ni dulu la aku up. Ni versi selebriti dulu hehehe. Nanti aku up lagi collage dari Majlis ni.



Tambahan.. ni sehari sebelum majlis. Ni kira raptai la nih.


Wednesday, 7-Nov-2007 15:17 Email | Share | | Bookmark
KLCC STREET SHOOT





Setelah jenuh kepala otak melayan PhotoshopWorld2007 punya seminar, bebudak FMDC meronda sekitar KLCC untuk street shoot. Bila korang amik gambar, haaa aku lak amik gambar korang..

Aku rasa aku tak pernah nampak orang cropping gambar style ni.. jadi aku namakan dia REJIM STYLE CROP.. kalau dah ada orang pernah buat, aku tetap nak namakan dia REJIM STYLE CROP muarghahahahahahaha.


[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net